színtanácsadás

Szolgáltatásaim

Görgess lentebb, és válaszd ki azt a szolgáltatásom, amiben úgy érzed, hogy segítségedre lehetek.

Színtanácsadás

Színtípus megállapítása kendőkkel, hozott sminkek átválogatása, rúzsok kipróbálása (férfiaknak opcionális), számodra ideális hajszín ajánlása

2 óra – 30.000 Ft

Szín- és testalkatelemzés

Színtípus megállapítása kendőkkel, hozott sminkek átválogatása, rúzsok kipróbálása, testalkatelemzés, a testalkatod alapján a számodra legelőnyösebb fazonok és minták átbeszélése, tippek-trükkök-praktikák, az egyéni stílusod (újra)definiálása

3 óra – 40.000 Ft

Szín- és testalkatelemzés, gardróbrendezés

Színtípus megállapítása kendőkkel, hozott sminkek átválogatása, rúzsok kipróbálása, testalkatelemzés, a testalkatod alapján a számodra legelőnyösebb fazonok és minták átbeszélése, tippek-trükkök-praktikák, az egyéni stílusod (újra)definiálása, gardróbod átrendezése.

88.000 Ft

Gardróbrendezés

Az első 3 órában 16.000 Ft / óra (ezután minden megkezdett óra 10.000 Ft) Ezt a lehetőséget csak egy szín- és stílustanácsadást követően tudod igénybe venni. A ruhatáradat és a kiegészítőidet átnézzük, szelektáljuk, és én mindebben lelkileg és fizikailag is támogatni foglak a jelenlétemmel.

1 óra 16.000 Ft

Vásárlás a la Colorinda

Az első 3 órában 16.000 Ft / óra (ezután minden megkezdett óra 10.000 Ft) Ez a lehetőség Budapesten elérhető, és csak egy szín-és stílustanácsadást követően tudod igénybe venni. Kiválogatjuk a neked színben, fazonban, méretben megfelelő darabokat, és a próbafülkében rámondjuk az Áment vagy megy a levesbe.

1 óra 16.000 Ft

Rapid konzultáció

Miután voltál már nálam, és a későbbiekben kérdéseid merülnek fel vagy elbizonytalanodsz néhány színben vagy fazonban, vagy tudni szeretnéd, hogy az aktuális trendekből mi az ami számodra is előnyös, online vagy személyesen mindent részletesen megbeszélhetünk.

1 óra 10.000 Ft

Workshop

A workshopokra maximum 3 főt fogadok, így tudom biztosítani a minőségi és hasznos tudás átadását. Időben kb. 5 órával kell készülnöd azért, hogy mindenkire megfelelő idő jusson.

A színtanácsadás workshop ára: 24.000 Ft.

A szín- és stílustanácsadás workshop ára 32.000 Ft.

A ws-ra max. 3 embert fogadok, így tudom biztosítani a minőségi és hasznos tudás átadását. Időben kb 5 órával kell készülni,hogy mindenkire megfelelő menmy. idő jusson.