színtanácsadás

Bajkó-Varga Melinda vagyok

35 évesen rájöttem, hogy szín- és stílustanácsadó szeretnék lenni, de hogy minden álmom megvalósuljon, előbb még világra hoztam a második gyermekemet is, és csak ezután tanultam meg a szakma csínját-bínját dr. Ragány Angélától.

A divat imádata régóta jelen van az életemben, de sokáig csak a magam szórakoztatására vásároltam a ruhákat – hol tudatosan, hol nem, hol örömmel, hol pedig azért, hogy legyen valami göncöm, amiben elbújhatok.

Aztán amíg a gyerekekkel otthon voltam és önmagamra találtam végre, eldöntöttem, hogy azt fogom csinálni, ami valójában mindig is érdekelt és amiben jó vagyok…

Tádámmm!

Színtanácsadó lettem!

Jólesik másoknak segíteni abban, hogy felfedezzék és meglássák, sőt, értékelni is tudják a saját különlegességüket.

Az életünk alatt folyamatosan változunk és sokszor érezhetjük azt, hogy meg kell újulnunk.
Tiniként elkezdjük keresgélni a saját stílusunkat, később lediplomázunk, elköltözünk, szerelmesek leszünk, munkahelyet váltunk, anyává válunk, a gyerek oviba megy és visszamegyünk dolgozni stb. Az új élethelyzetekben újra és újra össze kell hangolnunk az igényeinket és a szükségleteinket lelkileg és fizikailag egyaránt. Az öltözködés csak egy nagyon kicsi, de elképesztően jelentőségteljes része a nagy egésznek, hiszen alapvetően meghatározza a hangulatunkat, és hogy milyennek láttatjuk magunkat.

Tudatosan felépíteni az új gardróbodat gyerekjáték, ha már ismered a színeidet, amikben a természetes szépségeddel is ragyogsz, és a testalkatodhoz leginkább passzoló, számodra legelőnyösebb fazonokat is.

Gyere el hozzám szín- és stílustanácsadásra, és én megmutatom, hogyan lehet az adottságaidból a lehető legtöbbet kihozni könnyedén és magabiztosan, figyelembe véve az életviteledet és az egyéni stílusodat is.

Szeretettel várlak!