Színtanácsadás

stílustanácsadás

Hogy milyen színeket hordunk, nem csak napunkat határozhatja meg, de az első benyomást is meghatározza rólunk.

Kerültél már olyan szituációba, hogy a ruhád miatt esetleg másként ítéltek meg, vagy mást gondoltak rólad?

Vagy esetleg egy rosszul megválasztott szín miatt teljesen másként alakult egy megbeszélés, mint ahogy szeretted volna?

A színtanácsadás egy óriási AHA-élmény tud lenni.

Váratlanul megérted, hogy a nem hordott ruhák miért hevernek még mindig a szekrény mélyén.

Rájössz, hogy igenis, te is érezheted magad jól a ruhádban és így a bőrödben is.

A stílusos megjelenés tanulható. A színtanácsadás pedig az első lépcső, amit érdemes megtenned, ha szeretnéd még jobban érezni magadat bőrödben.

Hogyan zajlik egy színtanácsadás?

Megérkezel, beszélgetünk picit, és átbeszéljük, hogy mi miatt jöttél el hozzám. Amíg iszunk egy teát, kávét, elmesélem neked az elméletét a színeknek, hogy jobban megismerkedhess ezzel a szuperjó témával.

Az elmélet után jön a gyakorlat: egy tükör előtt letakarom a hajad és terítek rád egy fehér színű kendőt, hogy csak a valódi arcod látszódjon. Majd előveszek kendőket, és elkezdek különböző színeket mutatni az arcod közelében, mindeféle árnyalatban. Megnézzük, hogy hogyan állnak ugyanannak színnek a melegebb, hidegebb, lágyabb és élénkebb árnyalatai is.

Végigmegyünk az összes színen: a kékeken, a zöldeken, a pirosokon, a rózsaszíneken, a lilákon, a korallokon, a barnákon, a szürkéken, a sárgákon és megnézzük, hogy valóban jól áll-e a híres fekete…

Megmutatom neked, hogy milyen rúzsok állnak igazán szépen rajtad. 3-4 árnyalaton keresztül kipróbálhatod a visszafogottabb színtől egészen a vadabb randi rúzsokig, az összes neked igazán jól álló árnyalatot. 

színtanácsadás

Ki vagyok én?

35 évesen rájöttem, hogy szín- és stílustanácsadó szeretnék lenni, de hogy minden álmom megvalósuljon, előbb még világra hoztam a második gyermekemet is, és csak ezután tanultam meg a szakma csínját-bínját dr. Ragány Angélától.

A divat imádata régóta jelen van az életemben, de sokáig csak a magam szórakoztatására vásároltam a ruhákat – hol tudatosan, hol nem, hol örömmel, hol pedig azért, hogy legyen valami göncöm, amiben elbújhatok.

Aztán amíg a gyerekekkel otthon voltam és önmagamra találtam végre, eldöntöttem, hogy azt fogom csinálni, ami valójában mindig is érdekelt és amiben jó vagyok…

Várlak téged is Színtanácsadásomon, kérj időpontot a lenti formon!

Visszajelzések, melyekért nagyon hálás vagyok

Egy testalkatelemzéssel összekötött színtanácsadáson segített megtalálni a hozzám leginkább passzoló színeket és az új testemhez legelőnyösebb ruhafazonokat. Imádom a sok vibráló, élénk színt, amit ajánlott s a tükörképem is újra tetszik! Örülök, hogy résztvettem a tanácsadáson, hálás vagyok minden ott kapott segítségért és infóért! ❤️
Beáta
ékszerkészítő
Amióta Lindánál jártam színtanácsadáson, bátrabban nyúlok a színekhez ruhák terén, és sokkal szívesebben is viselek bizonyos színeket, amiben kifejezetten jól érzem magam. Míg a székében ültem és kendőzött, mintha megállt volna az idő, teljesen kikapcsolódtam és a társasága, hozzáértése és türelme nagyban hozzájárult a jó hangulathoz. Szívből és szeretettel ajánlom Lindát! ♡
Judit